Actualul președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca a confirmat că numele său va apărea pe listă la alegerile din 2024.

Acesta a declarat că cei patru ani nu i-au fost îndeajuns pentru a realiza tot ceea ce a promis cărășenilor la candidatura din 2020.

Șeful PNL a dat de înțeles în repetate rânduri că dorește să continue aventura începută în urmă cu doi ani în administrația publică județeană.

Astfel, alegerile din 2024 se anunță a fi unele dure, deoarece pe listele de candidați se va afla și Silviu Hurduzeu, liderul social-democraților din Caraș-Severin, de la care a preluat Dunca fotoliul de președinte al CJ în 2020.

„Din tot ce mi-am propus, în mod normal și optimist, ar putea să se întâmple în 8 ani în proporție de 70%. Dacă rezolvi 70% din ceea ce îți dorești eu zic că ai făcut suficient. Acest procent de 70% îl împărțim în 8 ani. Într-un mandat nu se poate face tot. Asta ar însemna cam 8% pe an, eu cred că am făcut 20% până în prezent din ce mi-am dorit.”, a declarat Romeo Dunca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.