Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat firmele câștigătoare pentru realizarea Studiilor de Fezabilitate pentru primele trei tronsoane din Drumul Expres Lugoj-Filiași. Conform celor declarate de Grindeanu, o asociere de firme românești și italiene sunt cele care vor elabora studiile de fezabilitate pentru traseul de drum expres ce va uni Lugojul de Filiași. SF-urile (Studiile de Fezabilitate) vor dura între 18 și 28 de luni în funcție de traseu, urmând ca după finalizarea lor să intre în licitație proiectarea și execuția.

„Trei sectoare ale viitorului Drum de mare viteză Filiași-Lugoj au, de astăzi, câștigător desemnat!

O asociere de proiectanți români și italieni a câștigat contractele pentru elaborarea studiilor de fezabilitate:

  1. Contractul pentru Sectorul Filiași- Drobeta Turnu Severin. Valoare: 19,912 milioane de lei (fără TVA) Termen: 20 de luni de la semnare (din care 18 luni sunt alocate Studiului de Fezabilitate).
  2. Contractul pentru pentru Sectorul Drobeta Turnu Severin – Domașnea . Valoare: 32,850 milioane de lei (fără TVA) . Termen: 28 de luni de la semnare (din care 26 de luni sunt alocate Studiului de fezabilitate).
  3. Contractul pentru pentru Sectorul Domașnea- Caransebeș . Valoare: 17,908 milioane de lei (făra TVA) Termen: 24 de luni de la semnare (din care 22 de luni sunt alocate Studiului de Fezabilitate).” a anunțat Grindeanu pe o rețea socială.

Semnarea contractelor va fi posibilă în termen de 10 zile dacă nu vor fi depuse contestații, mai spune ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.