Modul în care unii dintre angajații Consiliului Județean Caraș-Severin își îndeplinesc atribuțiile de serviciu pare a-l fi supărat pe președintele instituției, Rome Dunca.

Acesta spune că deși a realizat ce și-a propus în procent de 20% din postura de președinte al administrației județene a Banatului de Munte, Dunca consideră că mult mai mult ar fi putut realiza dacă mulți dintre angajați ar ajuta, nu doar ar încurca.

„Universul în care am intrat și regulile de aici nu funcționează după economia pe piață. Dacă nu lucrezi, ar trebui să stai acasă, dar aici sunt încă oameni care nu lucrează și totuși stau în continuare și își iau salariile, dar sunt foarte mulți oameni care muncesc foarte mult în Consiliul Județean și care nu sunt apreciați și plătiți cum trebuie.”, a transmis Romeo Dunca.

În prima parte a mandatului, președintele CJ a demis o parte dintre angajați instituției, și și-ar fi dorit că numărul să fie mai mare însă instanțele de judecată i-au anulat deciziile pe motiv de nelegalitate.

Chiar și astăzi sunt câteva procese în desfășurare având ca obiect concedierile dispuse de Romeo Dunca pe motiv de incompetență sau lipsă de activitate la locul de muncă.

„Eu cred că în Consiliul Județean astăzi muncește mai mult decât s-a muncit înainte. Numărul certificatelor de urbanism a crescut foarte mult, numărul de licitații care au fost făcute e mult mai mare decât în anii precedenți. Oamenii care au muncit mult înainte muncesc și mai mult acum. Cred că sunt un procent important, 20% din oameni stau aici și nu muncesc. Nu numai că nu muncesc, ci și încurcă prin ceea ce fac! Volumul de muncă este mare și există persoane importante și multe pe care inițial nimeni nu dădea doi bani, care stau și muncesc foarte mult. Am birouri întregi care pleacă la 6, la 7.”, a declarat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.