Echipa din Valea Domanului se pregătește să intre în acțiune sâmbătă, 30 martie, de la ora 11, pe teren propriu, unde va întâlni Unirea Dej în deschiderea primei etape a play-out-ului Ligii 2.

CSM Reșița este plasată în Grupa A a play-out-ului și se află pe poziția secundă, acumulând 27 de puncte, în timp ce liderul este Ceahlăul Piatra Neamț, cu 31 de puncte. Unirea Dej, adversara echipei rosso-nere pentru acest sfârșit de săptămână, ocupă locul 6 în clasament, având 13 puncte. Deși Reșița se află într-o poziție confortabilă în clasament, antrenorul Flavius Stoican își menține ambiția de a câștiga fiecare meci din acest play-out, având încredere deplină în potențialul echipei sale.

„În privința meciului cu Dej, este clar că va marca începutul unui nou capitol, iar eu nu doresc să adaug presiune suplimentară. Vreau să arătăm că suntem o echipă capabilă să înfrunte orice adversar, indiferent de locul de dispută. Abordăm cu seriozitate maximă acest prim meci din play-out, mai ales că ne vom juca în fața propriilor suporteri. Ne propunem să dovedim că suntem pe un drum corect. Avem speranțe că în sezonul următor vom putea lupta pentru un loc în play-off.

De la play-out la play-off, în curând

Ne tratăm fiecare meci cu maximă seriozitate în acest an, nu vom subestima niciun adversar și nu ne vom lăsa influențați de faptul că, matematic vorbind, am putea încheia campionatul încă din prima etapă. Există oameni care susțin cu pasiune această echipă și nu dorim să îi dezamăgim după niciun meci din play-out. Dorim să îi vedem pe suporterii noștri fericiți și să cântăm împreună cu ei la finalul fiecărei partide. Am încredere în jucătorii noștri, care au demonstrat că pot învinge orice adversar din Liga 2. Situația jucătorilor accidentați este destul de delicată pentru primul meci din play-out, mai ales în cazul fraților da Silva, care au suferit leziuni musculare ce necesită o perioadă de recuperare. Erico va avea nevoie de o pauză mai îndelungată, deoarece accidentarea sa a fost mai gravă.”, a declarat antrenorul Flavius Stoican.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.