Campionatele Regionale pentru cadeți cu vârste cuprinse între 12 și 13 ani au avut loc în Oradea, fiind un moment de triumf pentru sportivele de la CSȘ Reșița, care au reușit să îndeplinească cu succes baremele impuse. Clubul reșițean a strălucit prin obținerea unei medalii de aur, una de argint și una de bronz în competiție. Acum, următoarea provocare pentru tinerele sportive pregătite de Sergiu Ghimboașă este reprezentată de Campionatele Naționale Școlare, faza finală a competiției.

„Toate fetele au reușit să îndeplinească baremul necesar pentru a participa în etapa finală a competiției care va avea loc în această vară. Performanțele notabile includ victoria lui Loga Antonia în proba de 100 de metri fluture, la categoria fete 13 ani, și locul al doilea obținut de Pop Alma la aceeași probă, în aceeași categorie de vârstă. De asemenea, Pop Alma a adus clubului o medalie de bronz în proba de 100 de metri liber, la fetele de 13 ani.

Am fost foarte aproape să obținem medalii și în alte două probe, cu Pop Alma clasându-se pe locul 5 la 400 de metri liber și Lozici Anamaria pe locul 4 la 50 de metri fluture, fete 12 ani. În ansamblu, putem considera că am avut un concurs excelent, reușind să îmbunătățim timpii la toate probele la care am participat. Acum ne concentrăm pe pregătirea pentru Campionatele Naționale Școlare (faza finală) și pentru cele Naționale din această vară.”, a declarat profesorul Sergiu Ghimboașă, antrenor la Clubul Sportiv Școlar Reșița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.