Primarul Caransebeșului, Felix Borcean a transmis în cadrul unei conferințe de presă faptul că ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a oferit un răspuns prompt cu privire la proiectul de modernizare a aeroportului din Caransebeș.

Felix Borcean mărturistește că a rămas plăcut surprind de modul în care ministrul Transporturilor și-a coordonat echipa de secretarii de stat pentru ca proiectul investitorilor Gabriel Olariu și Dorin Ivașcu să poată fi realizat.

Inițiatorului proiectului prin care se încearcă accesarea a peste 80 de milioane de euro fonduri europene pentru revitalizarea Aeroportului Caransebeș este omul de afaceri, Gabriel Olariu.

„O să vă spun pe scurt impresia mea, că am avut o discuție la București în biroul ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, alături de Gabriel Olariu și de senatorul Ion Mocioalcă. Deși eu îl știu pe Sorin Grindeanu ca un tip foarte deschis și foarte preocupat, mai ales de zona această, am fost surprins, mi s-a părut extrem de operativ în ceea ce privește aeroportul. Lucrurile au decurs la nivelul câtorva minute, cred, au fost chemați doi secretari de stat și au fost puși în legătură cu Gabriel Olariu. Iar unul dintre ei a întrebat: „Îi dăm drumul?”, Sorin Grindeanu a spus „Da, îi dăm drumul”. Ce înseamnă asta? Înseamnă că există bani, există finanțare și că proiectul de la aeroport e unul cât se poate de fezabil.”, a declarat primarul Caransebeșului, Felix Borcean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.