Biroul Politic Județean al PSD Caraș-Severin a confirmat, în unanimitate, candidatura lui Ionuț Popovici la Primăria Reșița, într-o ședință desfășurată vineri.

Anunțul a fost făcut imediat după ședință de către președintele social-democraților din Caraș-Severin, deputatul Silviu Hurduzeu. Acesta i-a mulțumit fostului președinte interimar al PSD Reșița, Remus Rof, pentru modul în care a gestionat organizația municipală într-o perioadă destul de complicată.

„Vom candida în tandem, eu pentru Consiliul Județean, iar Ionuț pentru Primăria municipiului Reșița. Ideile și soluțiile propuse de Ionuț pentru Reșița vor fi cu siguranță câștigătoare. El a condus un partid (PMP), a reușit să obțină un număr important de voturi și să intre cu acest partid în Consiliul Județean, atât în 2016, cât și în 2020. Este o persoană tânără, plină de energie și are o viziune diferită asupra dezvoltării municipiului Reșița”, a declarat Hurduzeu.

Ionuț Popovici este vicepreședinte al PSD Caraș-Severin începând cu anul 2022 și, începând de azi, deține și funcția de președinte interimar al organizației municipale Reșița. Este convins că poate aduce un suflu nou în administrația locală.

„Consider că am atins maturitatea politică și administrativă necesară pentru a ocupa funcția de primar al municipiului Reșița. Despre conținutul și direcția acestei candidaturi, vom avea discuții ample în perioada următoare. Vom organiza și o lansare oficială, unde veți fi informați cu privire la propunerile noastre pentru Consiliul Local și la programul nostru de guvernare locală. Sunt convins că veți fi încântați de ceea ce vom prezenta”, a afirmat Ionuț Popovici în discursul său. Deși nu a dezvăluit nume, a subliniat că dispune deja de o echipă solidă pentru lista de consilieri locali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.