Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători (SNTFC), principalul operator feroviar de pasageri din România, a lansat o licitație pentru contractul de „Salubrizare a vagoanelor de călători, ramelor electrice și automotoare”.

Din cele 7 loturi disponibile, 5 sunt dedicate prestării acestor servicii în partea de vest a țării. Acest lucru este deosebit de important pentru zona noastră, deoarece lucrările de salubrizare pentru județul nostru vor fi efectuate la Revizia de Vagoane Caransebeș și la Postul de Revizie Vagoane Oravița. Acest fapt înseamnă că, odată cu atribuirea contractului și prestarea serviciilor, pasagerii trenurilor Regio cu plecare din Caransebeș spre Reșița și Orșova, precum și cei care călătoresc între Oravița și Anina, se vor bucura de condiții mai igienice și mai plăcute de călătorie.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 29 martie, conform anunțului publicat pe SEAP. Valoarea estimată a contractului pentru acest lot variază între 59.795 și 731.110 lei fără TVA, în timp ce valoarea totală a contractului, pentru toate cele 7 loturi, este estimată între 1,2 și 12,2 milioane lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.