Doi indivizi au comis recent un furt de proporții la o biserică romano-catolică din centrul municipiului. Cei doi bărbați au pătruns în incinta lăcașului de cult și au sustras cutia destinată donațiilor făcute de enoriași pentru sprijinirea bisericii.

Oportunitatea infracțiunii a survenit în timpul zilei, când biserica este deschisă pentru public timp de câteva ore. Hoții au purtat la îndeplinire fapta lor în mod hotărât, luând cu ei în întregime cutia cu donații. Ulterior, aceștia au căutat un loc izolat pentru a o deschide, alegând micuța parcare din spatele cinematografului Luna. Cu regret, nu au fost conștienți că zona era supravegheată de camerele de monitorizare ale primăriei.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au evidențiat modul în care cei doi infractori au distrus cutia milei, lovind-o cu picioarele până au reușit să o spargă, după care au plecat cu suma de bani adunată. Polițiștii din Caransebeș au fost alertați cu privire la incident și au intervenit prompt. Aceștia au solicitat imaginile de supraveghere și au început o anchetă amănunțită pentru a-i identifica și localiza pe cei doi hoți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.