Sâmbătă, un incident grav a avut loc pe o stradă din Oravița, județul Caraș-Severin, unde o fată în vârstă de 12 ani a fost agresată de alte două, în vârstă de 13 ani. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, însă nu a rămas internată, conform informațiilor transmise de News.ro.

Inspectoratul de Poliție al Județului Caraș-Severin a fost alertat de imagini postate pe o rețea de socializare, care ilustrau agresiunea asupra minorei. Polițiștii de la Secția 8 Poliție Rurală Oravița au început imediat verificările pentru identificarea persoanelor implicate și pentru a elucida circumstanțele exacte ale incidentului.

În cursul nopții, Poliția Orașului Oravița a fost contactată telefonic de către medicul de serviciu de la spitalul orășenesc, care a informat despre prezentarea unei fete de 12 ani cu urme de lovire rezultate în urma agresiunii.

„Polițiștii s-au deplasat la unitatea medicală, constatând că este vorba despre același incident raportat anterior, iar minora în cauză a fost agresată fizic pe data de 1 februarie, în jurul orei 15.00, de către alte două minore, în vârstă de 13 ani, din comuna Grădinari, pe o stradă din localitate, fără ca evenimentul să fi fost semnalat anterior. Minora a primit îngrijiri medicale și nu a rămas internată”, au precizat reprezentanții poliției.

Cele trei fete, împreună cu părinții lor, au fost aduse la sediul poliției pentru audieri. De asemenea, Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin a fost informată despre situație.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs incidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.