Pe 2 martie, spectacolul remarcabil „Jurnal de România.Timișoara” va fi în centrul atenției pe scena Teatrului de Vest din Reșița, oferind publicului ocazia de a experimenta un eveniment teatral ce a fost selectat la numeroase festivaluri de prestigiu, atât la nivel național, cât și internațional.

Piesa, una dintre producțiile cele mai longevive din repertoriul Teatrului German de Stat, poartă semnătura talentatei Carmen Lidia Vidu, care este și regizoarea acestui spectacol. În luna martie, producția se va bucura de două reprezentații, prima având loc la Teatrul de Vest din Reșița, iar cea de-a doua la Timișoara, pe scena Teatrului German de Stat.

Locuitorii din Reșița sunt invitați să participe la acest eveniment unic pe 2 martie, începând cu ora 19:00, unde vor avea ocazia să exploreze confesiunile profunde ale celor șase talentate actrițe implicate în proiect. Spectacolul aduce în prim-plan momente de fericire și durere, de succes și eșec, dezvăluind povești despre traumă sau depresie, într-o narare sinceră și directă, construită pe baza experiențelor personale ale acestora în relație cu orașul și identitatea sa.

Pe 10 martie, de la ora 19:30, locuitorii din Timișoara vor avea și ei ocazia să se bucure de această producție remarcabilă, într-o nouă reprezentație la Teatrul German de Stat.

„Jurnal de România.Timișoara” este un spectacol cu o perspectivă multidisciplinară, reunind elemente din film, fotografie și teatru. Scenariul își propune să ofere o oglindă autentică a relațiilor interumane, puternic influențate de mediul urban, și, în același timp, să servească ca un apel la implicare socială și comunitară. Structura spectacolului este conturată de biografiile actorilor, care își propun să dezvăluie și să cartografieze modul în care părinții, prietenii, necunoscuții și orașul în sine, cu toate straturile sale sociale și culturale, contribuie la modelarea și transformarea individului – de la amintirile nostalgice până la realitatea prezentă”, au subliniat reprezentanții Teatrului German de Stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.