Un bărbat căzut într-o râpă dintr-o pădure, la aproximativ 20 de kilometri de localitatea Biniş, a fost salvat de un echipaj de poliţişti care l-au găsit rănit, semi-conştient şi aproape de a intra în şoc termic, informează reprezentanţii IPJ Caraş-Severin.

„Am alunecat într-o râpă, în pădure, sunt rănit şi nu mai pot să ies!” – aşa a sunat strigătul de ajutor la 112, al unui bărbat de aproximativ 60 de ani, care în această după-amiază (luni n.red.) a fost găsit de agenții Poliţiei Oraşului Bocşa, căzut într-o râpă în pădurea dintre localităţile Doclin şi Biniş, la aproximativ 20 de kilometri de Biniş, fiind rănit, semi-conştient şi îngheţat de frig.

„După direcţionarea la faţa locului a echipajului de poliţie, colegii noştri dispeceri au încercat să păstreze legătura telefonică cu bărbatul, la un moment dat conexiunea întrerupându-se”, relatează IPJ Caraş-Severin.

Împărţiţi în mai multe echipe, împreună cu pădurarul care are în responsabilitate zona, după aproximativ două ore de căutări, poliţiştii l-au găsit pe bărbat, semi-conştient, într-o râpă de aproximativ 15 metri, în care căzuse după ce încercase să scoată oile pe care le ducea la păscut pe câmp, acesta fiind cioban în zonă. Până la sosirea echipajului medical, poliţiştii au reuşit, chiar dacă vremea era ceţoasă şi ploioasă şi solul ud, să aprindă un mic foc în preajma bărbatului care risca să intre în şoc hipotermic.

Ulterior, bărbatul accidentat a fost preluat de echipajul Serviciului de Ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe, în acest moment starea lui fiind stabilă, mai menţionează sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.