În condiţiile în care valul 5 al pandemiei de COVID-19 bate la uşă, mare parte dintre administraţiile locale din Caraş-Severin au evitat să organizeze evenimente care presupun un număr mare de persoane, transmite Radio Reșița, citată de Rador.

În acest an, în noaptea dintre ani, reşiţenii se vor putea bucura doar de un spectacol de artificii ce va avea loc în două locaţii – în centrul civic cât şi în Parcul Tricolorului, a anunţat primarul Ioan Popa care a îndemnat cetăţenii să se bucure de sărbătorile de iarnă în sânul familiei.

„Nu am antamat discuții cu trupe pentru că efectiv pandemia m-a pus în dificultate și nu am vrut să ne angajăm la niște cheltuieli care poate se făceau, poate nu se făcea. Cred că atitudinea pe care noi, municipalitatea am luat-o în această perioadă de final de an a fost una corectă, să stăm într-o zonă de așteptare şi să fim circumspecţi la ce se întâmplă”, a declarat primarul Reşiţei, Ioan Popa.

Nici la Caransebeş, nu sunt programate concerte în aer liber de Revelion, însă va continua tradiţia artificiilor, iar în acest an spectacolul va avea loc pe muzică electronică, după cum a declarat primarul Felix Borcean.

Primarul Caransebeşului, Felix Borcean: „În noaptea de Anul Nou vom avea un spectacol de vreo două ore cu DJ și jocuri de lumini şi lasere, cum a fost la Reșița, la aprinderea luminilor, plus focul de artificii. Va fi în centru dar în zona din fața primăriei, în parcul din fața primăriei, cei care vor face acest joc de lumini au ales acea zonă pentru că este mai deschisă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.