Asociația Sportivă „Cheile Nerei“ se pregătește pentru a șaptea ediție a evenimentului caritabil ce are loc în pitorescul sat Sasca Română și împrejurimile sale, rămânând consecventă misiunii sale inițiale. Deși deocamdată sunt disponibile doar câteva informații, se confirmă că în al doilea weekend al lunii iunie va avea loc acest eveniment deosebit. Detaliile privind programul și traseul vor fi publicate pe măsură ce vor fi stabilite, fiind disponibile pe pagina oficială de Internet sascabike.ro și pe contul de Facebook al evenimentului.

Istoria acestui eveniment caritabil își are rădăcinile în anul 2014, când membrii Clubului Kiwanis din Timișoara căutau modalități de finanțare pentru proiectul lor „Ei Merită Ajutor“ (E.M.A). Scopul acestui proiect a fost să aducă fonduri pentru achiziționarea de echipamente esențiale pentru Spitalul „Louis Țurcanu“, unul dintre cele mai importante spitale pentru copii din vestul țării. În decursul a zece ani, acest proiect a reușit să strângă și să doneze echipamente în valoare totală de 316.000 de lei. Daniel Kostyal, unul dintre membrii fondatori ai Asociației Sportive „Cheile Nerei“, a subliniat angajamentul lor continuu față de acest parteneriat vital cu Spitalul de Copii „Louis Țurcanu“. În cadrul acestui efort, asociația a donat recent un kit BioFire Respiratory, un instrument crucial pentru diagnosticul rapid al infecțiilor respiratorii, în valoare de 33.000 de lei, suma fiind strânsă datorită generozității sponsorilor și a participanților la competiția sportivă „Cheile Nerei Mountainbike & Trail Run“.

Ca în fiecare an, evenimentul va include concursuri de mountain bike și alergare montană, atrăgând iubitorii de aventură și sport din întreaga regiune. În plus, va fi organizat și un concert în aer liber, oferind participanților și spectatorilor o experiență culturală deosebită. Întregul profit obținut va fi direcționat către sprijinirea proiectului E.M.A., continuând astfel tradiția evenimentului de a aduce beneficii esențiale pentru comunitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.