După participarea de succes la Târgul de Turism al României, desfășurat la Romexpo București, care a impresionat oficialii Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, județului Caraș-Severin i s-a adresat o invitație de participare la prestigiosul Salon Mondial de Turism de la Paris, programat în perioada 14-17 martie 2024.

„În timpul celor patru zile de târg, Consiliul Județean Caraș-Severin a evidențiat bogăția culturală, peisajele spectaculoase și extraordinarul potențial turistic al județului. De la Cheile Nerei la cascada Bigăr și până la vechile cetăți și mănăstiri, Caraș-Severin este o adevărată comoară plină de istorie, care merită să fie descoperită. Momentelor artistice impresionante, susținute de soliști renumiți ai Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin și de alți tineri interpreți, li s-au adăugat sfaturile neprețuite pentru turiști și vizitatori oferite de reprezentanții Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Caraș-Severin și ai Serviciului Turism, ceea ce a făcut ca prezența județului Caraș-Severin la târg să fie una memorabilă”, a declarat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca.

Standul județului Caraș-Severin a fost de asemenea îmbogățit de apreciatele produse locale, precum apa pură de izvor din Rezervația Naturală Domogled, îmbuteliată sub brandul Carpatina, berea artizanală Scorillo din Poiana Mărului, mezelurile deosebite ale A&R Produse din Soceni sau deliciile bănățene oferite de Mihaela Dragalina (La Miha din Borlova).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.