În timp ce Flavius Stoican își pregătea cu atenție cea mai bună echipă pentru meciul împotriva Stelei, suporterii fervenți din galeria Reșiței s-au mobilizat cu determinare și au organizat vânzarea de bilete în două puncte-cheie din oraș! Gestul lor impresionant a adus un număr estimat de aproximativ 1000 de bilete vândute în doar două zile, contribuind astfel la finanțarea clubului local. Tariful unui bilet pentru meciul dintre CSM Reșița și Steaua a fost stabilit la 20 de lei.

„Am petrecut zilele de luni și marți la Victoria și în Centrul Civic, oferind bilete pentru meciul CSM Reșița – CSA Steaua București, cu gândul de a susține cu putere comunitatea noastră de suporteri. Ne-am străduit să evităm aglomerația de la intrarea în stadion în ziua meciului. După o zi de luni, aproximativ 500 de bilete au fost deja vândute, iar marți am înregistrat o cifră similară, astfel că în cele două zile de prezență activă în aceste zone ale orașului am reușit să vindem în total aproximativ 1000 de bilete”, a declarat Marcel Gușcă.

Este demn de menționat că gruparea Guardia Ultra însoțește echipa în deplasări, iar costurile pentru închirierea unui autocar au crescut semnificativ. „Nu am pregătit vreo coregrafie specială pentru meciul cu Steaua, deoarece prioritățile galeriei sunt acum orientate spre strângerea de fonduri pentru achiziționarea unui microbuz. Costurile de deplasare au devenit din ce în ce mai greu de suportat, iar cheltuielile aferente închirierii unui autocar sau a unui microbuz sunt considerabile. De doi ani acumulăm bani pentru a achiziționa un microbuz. Prin urmare, pentru acest meci nu avem planuri speciale, dar ne așteptăm la o atmosferă vibrantă. Am pregătit ceva în plus față de alte meciuri, dar nimic extraordinar”, a mai explicat Gușcă.

Superspectacol la CSM Reșița – Steaua București! Ca în vremurile bune

„Joi vom organiza o întâlnire cu suporterii, astfel încât fiecare pasionat să poată achiziționa bilete fără probleme. Este dificil de estimat câți membri ai Guardiei Ultra vor fi prezenți la jocul de sâmbătă; de obicei suntem în jur de 50, dar pentru această partidă am primit contacte din partea multor suporteri, inclusiv din străinătate, care și-au exprimat dorința de a reveni în Valea Domanului pentru a susține echipa. Mă aștept ca sectorul nostru să fie plin și că vom fi între 250 și 300 de susținători în galerie. În total, sperăm să avem în jur de 8000 de spectatori în tribune. În primele cinci minute am vândut 100 de bilete, deci cred că vom reuși să adunăm 8000 de fani din Reșița și din întreg județul. Toți vor fi alături de culorile noastre”, a încheiat Marcel Gușcă, liderul Guardiei Ultra.

De partea cealaltă, Peluza Sud a Stelei și-a anunțat deja prezența la meci, aproximativ 500 de suporteri fiind așteptați la Reșița pentru a-și încuraja echipa preferată. Meciul dintre CSM Reșița și CSA Steaua București va avea loc sâmbătă, 24 februarie, de la ora 11, pe stadionul „Mircea Chivu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.