Astăzi dimineață a avut loc un accident rutier grav, soldat cu o victimă încarcerată. Potrivit informațiilor furnizate de către reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), evenimentul a avut loc în această dimineață, iar în urma coliziunii a rezultat o persoană rănită, care a necesitat operațiuni de descarcerare pentru a fi extrasă din vehicul.

La locul accidentului, echipele de intervenție au fost alertate și au acționat rapid. Acestea au inclus o autospecială de stingere echipată cu un modul de descarcerare, trimisă din cadrul Secției Oravița a ISU, o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) și un echipaj de poliție de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Unul dintre șoferi a rămas blocat în interiorul vehiculului după impact, iar echipajul specializat în descarcerare a intervenit imediat pentru a-l extrage în condiții de siguranță. Victima, care a fost găsită conștientă, prezenta traumatisme la nivelul capului și membrelor superioare. Echipajul de ambulanță SAJ a acordat îngrijiri medicale la fața locului și a transportat-o apoi la spital pentru investigații și tratament suplimentar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.