Aflat în administrarea Ministerului Sportului din 1977 și abandonat de aproape 20 de ani, patinoarul din Govândari a fost preluat de Primăria Reșița printr-o hotărâre de guvern ce a fost adoptată în ședința din 16 noiembrie 2022.

Încă din 2020 primăria Reșița a făcut demersurile pentru preluarea în administrare a vechiului patinoar, nefuncțional și aflat în stare avansată de degradare, pentru a-l reabilita și reintroduce în circuitul sportiv.

„Sunt bucuros să anunț că vechiul patinoar de lângă stadionul de atletism a fost adus în proprietatea publică a orașului.

Pentru transferul acestui obiectiv de la Ministerul Sportului către Primăria Reșița a fost nevoie de o acțiune a colegilor noștri de la Direcția de Educație, o procedură anevoioasă, care a început acum 3 ani și a fost finalizată prin Hotărârea de Guvern din 16 noiembrie 2022, semnată de premierul Nicolae Ionel Ciucă. Mulțumesc domnului prim-ministru pentru sprijinul acordat și tuturor celor implicați în acest demers.

Vom demara un proiect de reabilitare a patinoarului rămas în paragină în ultimii 25 de ani, pentru ca tinerii Reșiței să se poată bucura din nou de un patinoar modern.”, a transmis primarul Reșiței, Ioan Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.