În această dimineață, 28 noiembrie 2022, la ora 5:50, ISU Caraș-Severin au fost sesizați prin apel 112 că locomotiva unui tren de pasageri a fost cuprinsă de flăcări în județul Caraș-Severin. Incendiul a izbucnit în gara Slatina-Timiș, la trenul 9551 care circula pe ruta Orșova–Caransebeș. Din fericire, niciunul dintre cei aproximativ 50 de călători care se aflau în cele două vagoane ale trenului nu au fost răniți, aceștia fiind evacuați în siguranță.

„Locomotiva a fost decuplată imediat de către angajații CFR, de la cele două vagoane în care se aflau 50 de călători. A acționat Detașamentul Caransebeș cu două autospeciale pentru stins incendii și o ambulanță SMURD.

Călătorii au fost evaluați. Din fericire, nu au fost înregistrate probleme medicale. Incendiul a fost stins după aproximativ o oră de la primirea apelului de urgență”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin, Anca Balint.

Pentru efectuarea manevrei de degajare a liniei ferate, respectiv pentru transportul vagoanelor cu persoane la destinație, o altă locomotivă a fost trimisă de la Caransebeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.