O femeie cu dizabiități motorii, de 75 de ani, din Reșița a fost jefuită de doi tineri pe care i-a primit în casă în speranța că îi vor oferi ajutorul pe care ea însăși la solicitat printr-un anunț pe internet.

În anunțul postat pe internet, aceasta a spus că are nevoie de o persoană care să-i acorde îngrijiri la domiciliu.

Astfel, la data de 20 octombrie, la domiciliul femeii s-au prezentat doi tineri, cărora le-a permis nu doar accesul în locuință ci i-a și lăsat să doarmă într-una dintre camerele locuinței.

„Pe timpul nopții, profitând de starea de vulnerabilitate a victimei, pe care ar fi amenințat-o, cei doi ar fi sustras din locuința femeii peste 1.400 de lei, mai multe bijuterii din aur, 2 telefoane mobile, precum și cardul bancar al victimei, după ce ar fi obținut de la aceasta, prin amenințări, codul pin cu care ar fi scos de la un ATM, banii din cont, după comiterea faptelor cei doi dispărând într-o direcție necunoscută.”, a transmis în comunicat Poliția Caraș Severin.

Ca urmare a investigațiilor desfășurate de oamenii legii, ambii autori au fost identificați în județul Mureș, unul dintre aceștia cu vârsta de 17 ani este din județul Mureș, celalălat, de 20 de ani, din județul Caraș-Severin.

Cei doi tineri au fost aduși pentru audieri și reținuți sub acuzația de săvârșire a infracțiunilor de tâlhărie calificată, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, accesul ilegal la un sistem informatic, complicitate la efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și complicitate la accesul ilegal la un sistem informatic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.