Municipalitatea reşiţeană va începe ridicarea maşinilor parcate neregulamentar pe teritoriul orașului Reșita. Cu alte cuvinte, cei parcați neregulamentar vor avea vehiculul ridicat şi depozitat. Proprietarul automobilului va trebui să achite amenda dată de poliţie pentru parcare neregulamentară iar mai apoi să plătească 500 de lei pentru ridicarea şi câte 100 de lei pe zi pentru depozitare!

„Ridicarea maşinilor începe la 1 septembrie. Eu sper ca reşiţenii să înţeleagă şi să-şi parcheze maşinile acolo unde trebuie şi cum trebuie, pentru că altfel nu vor face altceva decât să genereze o sursă de venit pentru oraş. Nu e rău nici aşa, pentru noi, pentru oraş. Pentru ei va fi un pic mai dificil, pentru că trebuie să meargă, să le plătească şi să le recupereze“, a declarat primarul Ioan Popa.

Pe de altă parte, unii reşiţeni sunt dispuşi să plătească mii, chiar zeci de mii de lei pentru un loc de parcare de domiciliu. Ne-am obişnuit deja ca oamenii să se plângă de lipsa locurilor de parcare. Asta şi pentru că la noi nu e ca la alţii, unde cumpărarea unui vehicul este condiţionată de existenţa unui loc de parcare. Ioan Popa, primarul Reşiţei, crede însă că avem câte ne trebuie: „Sunt locuri de parcare suficiente în oraş, iar cei care au dificultăţi pot utiliza mijloacele de transport în comun, biciclete – le au gratis la dispoziţie!“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.