Deși mașina, evaluată la aproximativ 34.000 de euro, era înregistrată ca fiind furată, polițiștii din județul Caraș-Severin presupun că individul găsit la volanul acesteia ar fi cumpărat-o și ulterior nu ar fi mai achitat contravaloarea acesteia.

Forțele de ordine din județul menționat au raportat identificarea unui vehicul căutat de autoritățile germane, care a fost confiscat de către polițiști în Reșița. Conform declarației emise de Serviciul de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, în această dimineață, un bărbat din Reșița a fost depistat la volanul unui autoturism înregistrat ca fiind sustras în Germania. Mașina, evaluată la aproximativ 34.000 de euro, a fost indisponibilizată și transferată în camera de corpuri delicte până la finalizarea procedurilor de restituire către autoritățile germane.

Se presupune că bărbatul în vârstă de 31 de ani ar fi adus autoturismul în țară după ce l-ar fi achiziționat din Germania, fără a achita contravaloarea acestuia. În consecință, s-a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de tăinuire, iar investigațiile în acest sens sunt în desfășurare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.