În perioada 16-17 decembrie a avut loc cea de-a 14-a ediție a Transylvania WUKF Karate Cup – Champions Cup, unde karatiștii de la CSM Reșița s-au întrecut cu succes împotriva a aproape 1000 de sportivi, provenind din 88 de cluburi din 16 țări. Competiția a inclus probe de kata și kumite atât individual, cât și pe echipe.

Sportivii de la Reșița care au luat parte la eveniment sunt Daniela Doban, Greta Buzura, Deriuș Alexia, Măciucă Patricia, Schinteie Andrei, Perescu Vlad, Fortun Sara și Secășan Ioana. Echipa formată din Buzura, Deriuș și Măciucă a obținut un meritoriu loc III la kumite rotative, categoria 16-17 ani, după un efort susținut. Daniela Doban a demonstrat încă o dată excelența sa în acest sport, urcând pe treapta cea mai înaltă a podiumului și adjudecându-și pentru a patra oară titlul de campioană.

Antrenorul Zoltan Lipan a exprimat satisfacția pentru performanțele obținute, subliniind că, deși nu toți sportivii au urcat pe podium, aceștia au avut evoluții notabile, trecând de două și chiar de trei tururi de competiție. Este important de menționat că nu au existat categorii cu mai puțin de 32-39 de sportivi, ceea ce subliniază nivelul ridicat al competiției.

În concluzie, rezultatele bune obținute în acest an calendaristic și competițional au adus clubului 9 titluri naționale, locul IV la Campionatul Mondial (Anvers, Belgia), locul II la Campionatul European (Antibes, Franța) și multiple succese în diverse concursuri organizate sub egida federației. Antrenorul a transmis mulțumiri pentru sprijinul financiar acordat de Consiliul Local și Primăria Reșița, precum și lui Cristian Bobar, directorul CSM Reșița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.