În data de 21 decembrie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Caraș-Severin au continuat activitățile desfășurate pentru prevenirea evenimentelor negative generate de nerespectarea prevederilor legale privind deținerea, comercializarea, importul, depozitarea și folosirea articolelor pirotehnice, în urma neregulilor constatate fiind ridicate 17 kilograme de articole pirotehnice, deținute fără drept.

Articolele pirotehnice, din categoriile F2 și F3, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, de la 3 persoane din localitățile Moldova Nouă, Copăcele și Domașnea, care nu erau autorizate să desfășoare operațiuni cu astfel de articole.

În toate cele 3 cazuri, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept și continuă cercetările.

Actiunile sunt continuate și în perioada următoare, scopul polițiștilor fiind acela de a preveni evenimentele nedorite și victimizarea populației pe fondul folosirii necorespunzătoare a materialelor pirotehnice și a nerespectării prevederilor legale pe această linie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.