În 22 februarie polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara și Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, au efectuat 3 percheziții domiciliare, în județele Timiș și Caraș-Severin, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc. Au fost puse în executare 2 mandate de aducere.

Din cercetări a reieșit că persoanele bănuite ar fi distribuit cocaină și cannabis, în județul Timiș.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate aproximativ 100 de grame de cocaină, 300 de grame de cannabis, 7.300 de lei, 710 lire sterline și 200 de euro.

2 persoane au fost conduse la audieri, la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, acestea fiind reținute, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.