Megagroup Timișoara, concesionar Peugeot pentru județul Timiș, îi invită pe pasionații de mașini, vineri și sâmbătă, pe 17 și 18 iunie, la showroom-ul din Calea Lugojului nr 28, pentru un eveniment dedicat lansării noului Peugeot 308.
Noul Peugeot 308 este un model cu un design remarcabil, cu 3 premii câștigate anul acesta – “Women’s World Car of the Year” 2022 la categoria vehicule urbane, trofeul Argus la categoria „Citadin și Compacte” si Red Dot Award 2022, distincția supremă în materie de Design, la categoria Automobile și Motociclete.

Participanții la eveniment vor avea ocazia să testeze ambele variante de motorizări ale modelului 308 – termic și plug-in hybrid, dar și modele de succes ale Peugeot, în toate variantele de motorizare, inclusiv variantele electrice. Modelele electrice sunt pe un trend ascendent în ultimul an, fiind tot mai căutate și achiziționate de cei care doresc o mașină care consumă puțin, eficient, și este prietenoasă cu mediul înconjurător, fără a face rabat la performanțe. Modelele 2008, 3008 și mai ales, 208, perfect pentru oraș, vor fi disponibile în cele două zile de eveniment. Vizitatorii vor putea să le admire designul și să afle informații despre noua tehnologie prezentă la bord. De asemenea vor putea descoperi celebrul Peugeot i-Cockpit sau vor putea testa cutia de viteze automată AISIN, fiabilă și performantă.

O surpriză pregătită de Megagroup și campionul de automobilism și karting Leo Borlovan include demonstrații de condus și manevrabilitate, precum și testarea mașinilor alături de celebrul campion.

Evenimentul include și un concurs de fotografii cu modelul 308, cea mai votată fiind premiată cu un weekend cu noul 308.

Megagroup Timișoara așteaptă vizitatorii cu bufet dulce și cafea, iar participarea la eveniment este gratuită, în intervalul orar 10 – 18.

Peugeot acoperă toată gama de automobile, de la variante adaptate mediului urban și până la monovolume și utilitare.

Mega Group reprezintă cu mândrie Peugeot în partea de vest a României și oferă clienților săi servicii complete legate de sectorul auto, acreditate și realizate de personal cu înaltă calificare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.