Trupa The Bandits a lansat primul single, piesa Taxe și impozite, dorindu-se a fi o satiră la adresa societății și a sistemului financiar. Melodia a fost înregistrată, produsă și mixată la Music Hub TM, un studio nou care vrea să sprijine tinerele talente din zona de vest a țării și să faciliteze accesul artiștilor la echipamente de calitate.

“Lucrăm împreună de un an de zile, ne-am propus de la început să cântăm rock, cu influențe balkanice și mult umor. Abordăm un sound vintage cu influențe moderne și nu vrem sa demonstrăm ceva anume, dar sunt prea multe taxe și impozite iar asta ne zăpăcește” spune Răzvan Munteanu – solistul vocal al trupei.

Formația The Bandits s-a născut in plină pandemie și este alcătuită din Sorin Stroie – chitară, Alexandru Munteanu – tobe și Răzvan Munteanu – voce. Trupa lucrează la primul album și în următoarea perioadă va lansa mai multe piese.

Taxe și impozite este o producție realizată în studioul Music Hub Tm, înregistrată, mixată și masterizată de Sorin Stroie, un tânăr chitarist care dubutează astfel pe scena rock-ului timișorean la doar 22 ani. El a realizat și lyric video-ul piesei. Ceilalți doi membrii
ai trupei au mai cântat împreună în trecut în proiectul The Weekend Band.

Sursa : radioresita.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.