PEUGEOT participă weekendul acesta la TIMISOARA AUTO EXPO 2023, cel mai mare târg de mașini noi din Vestul României. Mega Group Timișoara, concesionar PEUGEOT pentru județul Timiș, va prezenta noile modele PEUGEOT la evenimentul care va avea loc la Shopping City Timișoara în perioada 10-11 iunie 2023.

Vedeta evenimentul va fi PEUGEOT 408, modelul recent lansat în România, un cross-over premium, foarte apreciat și care deja a câștigat Premiul Prix du style (Design Award) în Franța. Acesta va fi însoțit de modele vârf de gama PEUGEOT 208, PEUGEOT 308, PEUGEOT 2008 si PEUGEOT 3008 atât în variantele termice cât și electrificate.

Prin proiectul E-LION, PEUGEOT redefinește mobilitatea prietenoasă cu mediul prin electrificarea completă a gamei PEUGEOT până la sfârșitul acestui an, iar până în 2025 fiecare model va avea o versiune 100% electrică.

Reprezentanții Megagroup Timișoara vă vor întâmpina pe parcursul celor 2 zile de târg cu informații despre modele PEUGEOT, tehnologiile avansate de marcă, celebrul PEUGEOT i-Cockpit și oferte atractive. Designul de produs și tehnologia inovativă au rol esențial în proiectul E-LION de reducere la zero a amprentei de carbon.

Intrarea este liberă în fiecare zi de vineri până duminică, târgul putând fi vizitat în intervalul orar 10 – 18. Evenimentul este organizat de inTradeFairs în colaborare cu Shopping City Timișoara și ACAROM.

Mega Group reprezintă cu mândrie PEUGEOT în partea de vest a României și oferă clienților săi servicii complete legate de sectorul auto, acreditate și realizate de personal cu înaltă calificare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.