Opt localităţi din judeţul Caraş-Severin nu sunt alimentate cu energie electrică din cauza ninsorilor căzule noaptea trecută. Echipele companiei de electricitate sunt pe teren şi anunţă că au reuşit realimentarea altor două localităţi.

Potrivit ISU Caraş-Severin, sunt opt localităţi nealimentate cu energie electrică în judeţ. este vorba despre Voislova, Bozovici, Turnu Ruieni – Zlagna, Doclin, Ramana, Fîrliug, Berzovia, Ticvaniu Mare.

Echipajele de la Enel sunt pe teren şi au reuşit realimentarea cu energie electrica în Rusca Montană, Borlova.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în judeşul Caraş-Severin a nins puternic. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă, o atenţionare meteo Cod galben de ninsori însemnate cantitativ şi viscol pentru 14 judeţe situate în vestul, nord-vestul şi sud-vestul ţării, care a fost valabilă până duminică.

ENEL transmite că echipele E-Distribuție Banat au intervenit încă de la primele ore ale zilei și continuă să lucreze pentru restabilirea alimentării cu energie electrică în toate zonele din județul Caraș Severin afectate de condițiile meteo severe: ”O mare parte a incidentelor au fost remediate, iar la ora 15 mai erau nealimentate parțial localitățile Bozovici, Ramna și Turnu Ruieni. Echipele E-Distribuție Banat și ale contractorilor vor lucra pentru reluarea alimentării tuturor clienților afectați, condițiile fiind îngreunate de accesul dificil în unele zone de rețea. Recomandăm clienților afectați să folosească numărul TelVerde Banat (apelabil gratuit din rețelele naționale) – 0800.070.444 pentru a semnala deranjamentele”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.