Proiectul Asociației Culturale Embargo, Music Hub TM, și-a deschis porțiile. Studioul de înregistrări și casa de producție muzicală se adresează artiștilor și muzicienilor din zona de vest a țării.

“Spațiul cultural a fost amenajat și dotat corespunzător și va fi accesibil tuturor, indiferent de genul abordat, în bază unei donații. Cheltuielile de întreținere vor fi asigurate din minarea de criptomonede, astfel vom folosi tehnologia și energia pentru a susține cultura și arta.” declară Razvan Munteanu, coordonatorul proiectului

Studioul se află pe str. Romulus nr. 18, în zona Bălcescu și va găzdui o serie de workshop-uri de mixaj, masterizare audio, cursuri de tobe și chitară pentru copii sau podcast-uri cu artiștii și partenerii studioului.

Spațiul a fost amenajat și pus la dispoziție de Cristian Gunter și Gunter Solar, echipamentele și tehnica necesară de către Remus Gașpar, Alexandru Munteanu, Tibor Aranyi, Sorin Stroie, Francis Mozes, Mihai Toma și Petru Augustinov.

Music Hub TM îi așteaptă pe toți artiștii și pe cei care au nevoie de indrumare și ajutor în domeniul muzical și al producției audio.

Pentru detalii, informații și donații:
Email : musichubtm@gmail.com
Facebook : www.facebook.com/musichubtm
Telefon : 0766207148
Persoana de contact : Răzvan Munteanu, Președinte Asociația Culturală Embargo

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.