Noua grădiniţă din cartierul reşiţean Moroasa este gata să îi primească pe cei mici, la 14 ani de la începerea lucrărilor, transmite Rador. Primăria Reşiţa a anunţat că a fost efectuată recepţia finală a lucrărilor a căror valoare se ridică la 15 milioane de lei, finanţare asigurată prin PNDL şi de la bugetul local.

Noua grădiniţă de pe strada Sportului îşi va deschide porţile după 14 ani de la începerea lucrărilor de construcţie, urmând să fie cea mai mare unitate de învăţământ preşcolar din Reşiţa.

Viceprimarul Mădălina Chiosa a declarat că este ”cea mai modernă unitate de învățământ din regiune (cu spații generoase, încălzire în pardoseală, locuri de servit masa și de dormit, locuri de joacă). Este cu adevărat o realizare pentru învățământul din Reșița. Domnii profesori, împreună cu cei mici, vor avea parte de cele mai bune condiții în care să își desfășoare activitatea. Urmează să accesăm finanțare și pentru dotarea acestei grădinițe cu echipamente moderne”, potrivit Rador.

De luni, 18 octombrie, se vor muta în noua locaţie preşcolarii de la Grădiniţa cu Program Prelungit Semenicul şi cei de la Grădiniţa cu Program Normal nr. 7. În perioada următoare va continua amenajarea exterioară a zonei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.