Gratian M. Denis (G.M.D), cunoscut sub numele de dj.gratiandenis pe rețelele de socializare (Instagram) este un tânăr pasionat de artă, care și-a fructificat pasiunea prin studiile de DJ profesionist în 2019. În anul 2022, pasiunea sa pentru muzică a prins contur, devenind unul dintre cei mai renumiți DJ-i pentru show-urile inedite desfășurate la nunți. Stilul său nonconformist a avut un impact pozitiv, atrăgând peste 5000 de urmăritori (Instagram) într-un singur an ajungând astfel un trendsetter al Timișoarei. Cu toate acestea, Grațian poate să ofere și experiențe pline de rafinament în cadrul nunților clasice.

În acest an, tânărul a fost nominalizat la Timișoara Music Awards, însă ambițiile sale nu se opresc aici, astfel că după participarea la câteva festivaluri din Timișoara, precum Flight Festival (2021), District 23 (2023) și TAKE OFF (2022) din Caransebeș, a reușit să atingă apogeul carierei sale la unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, TOMORROWLAND.

Gratian M. Denis și-a îndeplinit visul de a urca pe marile scene. Prima sa piesă, intitulată „The Maze” compusă în colaborare cu dj Andaro, va fi lansată la unul dintre cele mai importante festivaluri din Europa. În plus, tânărul DJ dorește să învețe de la cei mai mari DJ-i ai lumii și, în acest sens, a decis să petreacă o săptămână la Tomorrowland Academy, prestigioasa academie de DJ-i de la TOMORROWLAND (Belgia).

Îi dorim lui Gratian M. Denis mult succes și abia așteptăm să vedem ce surprize ne mai pregătește în viitor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.