Sigur nu v-ați așteptat la acest „featuring” între legenda folclorului bănățean – Tiberiu Ceia cu șlagărul tuturor timpurilor „FRUMOASĂ VECINA NOASTRĂ” și tot din folclorul bănățean, binecunoscuta artistă de succes din noua generație, Dana Gruescu iar cel care a venit cu aceasta idee este LOCODJ, dj-ul pe care îl cunoaștem din numeroasele colaborări muzicale cu artiști naționali și internaționali.

Cei trei artiști numesc acest proiect, unul de suflet, în care vor sa unească generațiile dar și stilurile muzicale diferite: folclorul anilor ’70, muzica populară a zilelor noastre dar și tinerii care asculta muzica electronică.

Povestea pe scurt: „Totul a început de la o discuție între mine și Titel Brestovicean, soțul Danei. Fiind foarte apropiați și colaborând la evenimente, mi-a venit ideea de a înregistra o piesă împreună cu Dana. Îmi place muzica folclorică însă îmi doream ceva diferit. Voiam să-i cuprind și pe cei mai tineri, care nu ascultă decât ocazional muzică populară. Când a venit vorba despre piesă, raspunsul a venit de la sine – Frumoasă vecina noastră.

Așa a luat naștere acest proiect și cu aceasta ocazie mulțumim domnului Tiberiu Ceia, pentru acordul și încrederea de a reface acest șlagăr într-un stil nou – ne spune LOCODJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.