Sorin Grindeanu a anunțat că, în urma discuțiilor purtate cu proiectantul sectorului de drum Domașnea-Caransebeș, comuna Slatina-Timiș va avea acces la drumul expres Lugoj – Filiași.

În cadrul acestor discuții, s-a luat în considerare realizarea unui nod rutier în zona localității Slatina-Timiș pentru a asigura conexiunea cu DN6. „Contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar construcției sectorului de drum expres Domașnea- Caransebeș, parte a DEx Filiași-Lugoj, se află în prezent în etapa finală a Analizei Multicriteriale de Traseu Etapa 1 (stabilirea variantelor de traseu). Studiul de Fezabilitate trebuie finalizat până în luna august 2025, iar ulterior se va trece la contractarea construcției acestui sector de drum de mare viteză. Am convenit, în timpul discuțiilor, să găsim soluții pentru a valorifica potențialul turistic al zonei,” a subliniat ministrul Transporturilor.

Sprijinul acordat județului în această decizie, și în altele, a fost evidențiat și de către șeful PSD Caraș-Severin, deputatul Silviu Hurduzeu. „Am avut astăzi o întâlnire foarte productivă cu prietenul și colegul meu Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor. Demonstrând că sprijinul este un act firesc, județul Caraș-Severin va beneficia de întreaga susținere necesară pentru dezvoltarea infrastructurii sale: atât cea rutieră, cât și cea feroviară. Prin aceste măsuri, vom putea atrage investiții private, se vor crea locuri de muncă și vom valorifica în totalitate potențialul turistic extraordinar al zonei Carașului!” a declarat Silviu Hurduzeu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.