Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, se arată revoltat de modul în care în decursul anilor, angajați ai statului, din poliție și chiar justiție au furat și au rămas nepedepsiți. Acesta continuă să formuleze acuze la adresa magistraților pe care îi consideră ca fiind corupți și parte dintr-o adevărată mafie. 

Părerea liderului PNL, Romeo Dunca, pare a fi susținută de importante instituții din Caraș-Severin și chiar mai mulți dintre membrii Partidului Național Liberal printre care se numără: subprefectul Cristian Gâfu (avocat), Nelu Popa, primarul Reșiței, Doru Coșei, consilierul județean, Cătălin Golu, primarul comunei Ciclova Română, Zaharia Rădoi, consilierul președintelui Dunca, și Aurică Borobar, membru în prima linie a PNL Reșița. 

Romeo Dunca vorbește cu nume și prenume despre „procurorul famigliei cărășene”, despre „judecătorul de casă” și despre aranjamente judiciare din îndepărtata Sicilie. Acuzațiile formulate de acesta îl vizează pe procurorul-șef DIICOT Caraș-Severin și singurul judecător al Secției Penale din Tribunalul Caraș-Severin. 

Liderul CJ acuză Justiția din Caraș-Severin că, în loc să-i pedepsească, pe mulți dintre cei care, spune el „au prăduit bugetul public”, aceasta i-a absolvit de orice vină. 

„În ultimul timp sunt acuzat că fac pe procurorul și judecătorul, că mă războiesc nejustificat cu instituțiile din județ care nu își fac treaba și, astfel, nu ne ajută să recuperăm la bugetul Consiliului Județean Caraș-Severin prejudicii care au fost create prin comiterea mai multor infracțiuni sau fapte penale. Așa este! Mă zbat (sper că nu inutil) să recuperez banul public sustras ilegal din bugetul județului Caraș-Severin și din păcate pot spune ca unii angajați ai statului, din justiție și poliție, nu  își fac datoria – din acest motiv sunt obligat, în calitate de Președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, să arăt realitatea tuturor cărășenilor care m-au votat – cum s-a putut în acest județ să furi și să rămâi și nepedepsit, și cu bani în «buzunar».”, a declarat Romeo Dunca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.