În cadrul unei ședințe statutare a Biroului Politic Județean al Filialei PNL Caraș-Severin, s-a hotărât cu unanimitate de voturi desemnarea a încă doi candidați pentru funcțiile de primar.

Deputatul Dumitru Rujan a fost desemnat să candideze pentru funcția de primar al municipiului Caransebeș, acesta preluând și funcția de președinte interimar al Organizației Municipale Caransebeș la propunerea actualului președinte, Andrei Ungur. De asemenea, pentru comuna Bănia, va candida actualul viceprimar, Păun Ciortuz.

„Competiția se anunță dificilă, dar nu imposibilă. Am elaborat planuri pentru Caransebeș și doar cu sprijinul comunității locale le putem implementa. Sunt recunoscător colegilor din PNL pentru încrederea acordată!”, a declarat deputatul Dumitru Rujan. Candidatura sa a fost confirmată în urma unui sondaj în care a obținut cel mai mare număr de voturi.

În același timp, Biroul Politic Județean al Filialei PNL Caraș-Severin a stabilit componența delegației ce va participa la Consiliul Național al Partidului Național Liberal, care va avea loc pe 17 februarie la București. Delegația este formată din 23 de membri liberali, dintre care 14 sunt membri de drept și 9 sunt aleși. Acest eveniment va marca și discuțiile privind fuziunea prin absorbție cu ALDE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.