DESCHIS 7 ZILE DIN 7 | ANIMĂLUȚELE DE COMPANIE SUNT BINE-VENITE ÎN MAGAZIN 

PARCARE GRATUITĂ | SFATURI DE NUTRIȚIE GRATUITE  

Animăluțele de companie oferă dragoste necondiționată, angajament și loialitate, motiv pentru care sunt membri de familie „cu acte în regulă”. Și cum orice membru al familiei merită tot ceea ce este mai bun, avem super vești pentru toți părinții de animăluțe de companie din Timișoara:Maxi Pet își deschide porțile în Timișoara, în incinta Funshop Park, Strada Chimiștilor (zona Calea Buziașului), in data de 12 mai 2022

545 m2 de bunătăți și surprize pentru animăluțe, o echipă formată din iubitori de animale gata să ajute cu sfaturi, idei și informații utile și peste 15 000 de produse la îndemâna proprietarilor de animăluțe de companie. 

Ne diferențiem prin faptul că valorile noastre se axează pe bunăstarea și sănătatea animăluțelor, iar pe lângă acest #Aspect, mizăm pe integrarea acestora în familie, motiv pentru care fiecare animăluț de companie este mai mult decât bine-venit în magazinele și familia #MaxiPet.

Cu peste 10 de ani de experiență și cu mii de animăluțe de companie satisfăcute, căutăm să ne asigurăm că fiecare membru al familiei este mulțumit și cu zâmbetul pe buze.

Maxi Pet – îți aduce surprize și promoții speciale

În perioada 12-15 mai, Maxi Pet îți pregătește multe surprize alături de vedeta noastră, mascota-dalmațian, Max. De asemenea, toți iubitorii de animale care vor călca pragul Maxi Pet în această perioadă, se vor bucura de reducerea inaugurală de 10 % la toate produsele din magazin. 

Maxi Pet are tot ce îți poți dori la cele mai bune prețuri!

Maxi Pet – hrană și accesorii pe gustul lui, prețuri pe gustul tău!

Atât în magazine,cât și pe site găsești produse care să se încadreze în bugetul tău și care să fie pe placul animăluțelor. De asemenea, din Maxi Pet toți iubitorii de necuvântătoare vor ieși cu zâmbetul pe buze și fiecare animăluț va ieși cu mâncarea care-l face să se lingă pe botic!

Maxi Pet – hypermarket şi farmacie veterinară pentru animăluțe de companie

În Maxi Pet găsești: produse pentru animăluțe cu nevoi speciale, varietate în materie de hrană, jucării, recompense, accesorii și, nu în ultimul rând, ai farmacie veterinară cu medici veterinari care-ți stau oricând la dispoziție cu sfaturi și îndrumări.

Medicii veterinari și consultanții Maxi Pet sunt pregătiți, oricând, cu cele mai bune sfaturi de îngrijire a animăluțului tău!

Maxi Pet – mai aproape de tine, implicați în comunitate 

Comunitățile locale sunt organisme vii care contribuie și influențează bunul mers al societății. Maxi Pet este o comunitate care se dedică constant bunăstării animalelor și a stăpânilor acestora.

Susținem, în orice moment, animăluțele fără stăpân, implicându-ne în campanii de adopție, donăm hrană și accesorii sau promovăm instruirea părinților de animăluțe atât în interiorul magazinelor, cât și în afara lor, pe rețelele sociale. Astfel, așteptăm cu nerăbdare să devenim membri ai comunității locale și să ne construim reputația de excelență în rândul părinților de animale de companie din Timișoara și împrejurimi” declară Miruna Diaconescu, Marketing Manager Maxi Pet România.  

În concluzie, Maxi Pet se dedică total în a-ți oferi cea mai variată gamă de produse, cele mai bune prețuri de pe piață și servicii de cea mai bună calitate. Bucură-te de experiența Maxi Pet și descoperă un univers cu totul nou, creat în întregime pentru tine și animăluțul tău.

Pentru mai multe noutăți și surprize, ne poți urmări pe Facebook, Instagram și YouTube.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.