Înainte de a investi în tratamente de îngrijire a pielii de calitate sau în proceduri avansate, ar fi bine să iei în considerare o analiză VISIA.

Ce reprezintă analiza visia

Analiza digitala a tenului Vizia, cu ajutorul tehnologiei avansate, îți poate crea un plan de tratament personalizat, recomandat înaintea oricărei proceduri dermato-cosmetice. Această abordare nedureroasă, simplă și ușor de realizat implică fotografierea digitală și analizarea pielii pacientului folosind diferite tipuri de lumină.

Cu ajutorul unei camere computerizate, pielea feței este scanată în poziții predefinite pentru a obține imagini frontale și laterale. Utilizând o bază de date vastă cu mii de pacienți, se pot obține informații despre vârsta reală a pielii. Fotografiile realizate înainte și după tratamentul dermato-estetic pot evidenția efectul benefic al procedurii respective.

Această evaluare avansată a pielii permite specialiștilor să ofere un plan personalizat și să monitorizeze progresul în timp, asigurând astfel rezultate optime și satisfacția pacienților.

Ce  “va vedea” analiza Visia

Cu ajutorul tehnologiei avansate, sistemul Visia de analiza computerizata a fetei are capacitatea de a “vedea sub piele”, dezvăluind informații valoroase despre starea pielii, inclusiv:

 • Ridurile

Vizia analizează și evaluează ridurile existente, oferind o imagine detaliată a aspectului și profunzimii acestora.

 • Petele

Sistemul detectează și evidențiază petele de diferite tipuri, cum ar fi pete maro, roșii, pistrui, cicatrici de acnee și alte forme de hiperpigmentare, inclusiv rozaceea.

 • Porii

Evaluarea permite determinarea dimensiunii și aspectului porilor, oferind informații despre textura și calitatea pielii.

 • Textura pielii

Analiza vizia evaluează textura pielii, inclusiv aspectul aspru, rugozitatea sau uniformitatea acesteia.

 • Porfirine

Sistemul măsoară nivelul de bacterii din pori, furnizând informații despre sănătatea pielii și potențialele probleme legate de bacterii.

 • Pete UV și modificări ale pigmentului

Vizia detectează și evidențiază petele și modificările de pigment cauzate de expunerea la soare, oferind dovezi ale daunelor provocate de radiațiile ultraviolete.

Care sunt beneficiile acestei analize?

 • Plan personalizat

Analiza cu sistemul Visia va permite să investești într-un plan de tratament adaptat nevoilor și preocupărilor tale specifice;

 • Ghidare în abordările de tratament

Prin evaluarea imperfecțiunilor texturale, cum ar fi petele, ridurile fine, ridurile și porii, poți obține o direcție clară pentru abordările de tratament care să corecteze laxitatea și textura pielii;

 • Ghidare în tratarea pigmentării și a deteriorării solare

Evaluarea petelor brune de suprafață, pigmentării profunde și melasmei îți permite să alegi abordările de tratament adecvate pentru a îmbunătăți aspectul pielii deteriorate de soare și pentru a revitaliza tenul;

 • Ghidare în tratarea roșeții și a pielii sensibile

Evaluarea zonelor roșii, inclusiv a venelor de păianjen, a capilarelor sparte și a rozaceei, îți permite să identifici abordările de tratament potrivite pentru a trata inflamația și sensibilitatea pielii;

 • Pregătirea pielii pentru tratamente laser

Analiza cu sistemul Visia îți permite să confirmi dacă pielea ta este pregătită pentru serviciile laser corective sau dacă necesită condiționare prealabilă.

Analiza Visia oferă o perspectivă completă asupra sănătății și nevoilor pielii tale, facilitând dezvoltarea unui plan de tratament personalizat pentru rezultate remarcabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.